Advies

Ik kan u adviseren vanaf het prille begin, zodra u bouwplannen heeft (bouwtekeningadvies), tot en met het eind als uw huis in de verkoop gaat (verkoopstyling). Maar ook bij verbouwen of renoveren, interieur(stijl) veranderen, onafhankelijk keukenontwerp, kleuradvies voor uw interieur of een verlichtingsplan kan ik u waardevol advies geven om van uw huis uw thuis te maken.
In het bouwadvies portfolio, interieuradvies portfolio en keuken portfolio kunt u een aantal projecten bekijken.
Bij Huis & Interieur krijgt u onafhankelijk interieuradvies.

Wat kost een verbouwingsontwerp of interieuradvies?
Ik werk met losse modules met vaste prijzen, zodat u zelf kunt bepalen welk advies u nodig hebt en wat het gaat kosten. Na het intake-gesprek krijgt u een offerte, waar de besproken adviezen op gespecificeerd zijn.

Recreatiewoning inrichten of restylen
Als u uw recreatiewoning ook wilt verhuren, dan moeten er andere eisen gesteld worden aan het interieur. Ik kan u waardevol advies geven van een mondeling adviesgesprek tot en met de totaalinrichting van de woning.

(Vakantie)woning verkopen
Zowel voor de verkoop van een vakantiewoning als van een permanente woning kan een verkoopstylingadvies u helpen de woning goed te presenteren en voor een hogere prijs te verkopen. Een opgeruimde, goed onderhouden woning met sfeer verkoopt, dat geldt voor alle soorten huizen! Is opruimen en een kwast verf niet voldoende? Dan kan ik een digitale verkooppresentatie voor u maken.

Modelwoning inrichten
Ik heb een eigen meubelverhuur, waarmee modelwoningen en lege woningen sfeervol ingericht kunnen worden voor de verkoop of verhuur. Ook op het gebied van afwerking en stoffering van de woning kan ik mijn opdrachtgevers ontzorgen.

Bouwtekening-, verbouwings- en interieuradvies voor bedrijfspanden
Ook de zakelijke opdrachtgever kan bij Huis & Interieur terecht. Ik heb veel ervaring met het logisch indelen van bedrijfspanden, die nog gebouwd moeten worden of alleen opnieuw ingedeeld moeten worden. Daarnaast geef ik ook renovatie- en restylingadvies, zodat uw bedrijfspand weer een frisse up-to-date uitstraling krijgt. Als het pand gebouwd of gerenoveerd is, help ik u graag met de inrichting. Een goed interieur draagt bij aan een prettige werksfeer. Én uw bedrijfspand is ook uw visitekaartje!

inrichting - interieuradvies - interieurontwerp - kleuradvies - verlichtingsplan - lichtplan - lichtadvies - praktijk - hotel - showroom - bouwadvies - bouwtekening - verbouwingsontwerp - bouwtekeningadvies - verbouwingsadvies