Bouwadvies


Verbouwingsontwerp zolder Sint Oedenrode

Voor deze woning tekende ik o.a. een verbouwingsplan voor de zolder, waar een slaapkamer met douche en wastafel voor de tienerzoon moest komen. Hier kunt u de enthousiaste reactie van de zoon en zijn ouders lezen.

Verbouwingsontwerp vrijstaande woning Zevenbergen

Voor deze woning tekende ik een verbouwingsplan voor de begane grond: een grote vaste kastenwand in de bijkeuken, waarin o.a. wasmachine, droger en extra koelkast weggewerkt worden, de garage wordt deels royale badkamer en deels ruime inloopkast. Voor de garage wordt een slaapkamer aangebouwd.

Elvera's Woonshop Zevenbergen

Het grote magazijn werd een sfeervolle woonwinkel. De opening was 10 en 11 maart 2012.

Verbouwingsvoorstellen woonhuis Den Hout

Achter deze woning was al rekening gehouden met een eventuele aanbouw. De vraag was, hoe maken we een mooie overgang, liefst met eiland, tussen keuken en serre? Ik tekende vier ontwerpen. Mijn advies was om een aparte tochthal te maken.

Verbouwingsontwerp Roosendaal

Een sfeervolle jaren '30 woning met aan het eind van de gang een kleine dichte keuken. In de gang bevindt zich een kleine toiletruimte. Op de plattegrond is de huidige situatie te zien en de situatie na een eventuele verbouwing.

Aanbouw voor een nieuwe keuken in Woerden

Bij dit verbouwingsontwerp was mijn advies om niet alleen naar achter, maar ook 0.60 m. naar opzij uit te bouwen. Hierdoor ontstond een prettige, bredere ruimte. De uitbouw naar opzij maakt ook de buitenkant van de woning speelser.

Keukenontwerp en inpandige verbouwing Zevenbergen

Door bijkeuken en keuken samen te voegen werd de vrij kleine eetkeuken een riante woonkeuken. Boven het werkblad werd een extra raam geplaatst, waardoor de zon 's morgens voor een gezellige sfeer zorgt. In de nieuwe keuken staat de eettafel bij het raam voor een fraai uitzicht op de tuin.

Verbouwing woning Zevenbergen

De linker plattegrond laat het oorspronkelijk ontwerp zien. Na bouwtekeningadvies werd het huis gebouwd, volgens de middelste bouwtekening. De rechter tekening laat de ingrijpende verbouwing zien, die elf jaar later werd uitgevoerd.