Bouwadvies


Ontwerp en styling kleine badkamer Zevenbergen

De badkamer leek nog kleiner door de smalle dakkapel. Er kwam een brede dakkapel en toen is ook maar meteen de hele badkamer verbouwd. De wensen: een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet én geen lelijke tegelstrips op de hoeken van de douchemuurtjes.

Indelingsontwerp winkelpand tot woonhuis Sliedrecht

Dit voormalige winkelpand, inmiddels in gebruik als kantoor met minimale woonmogelijkheid (fornuis los in de hal, keukenblokje met maar 2 kastjes, piepkleine doucheruimte) moest opnieuw ingedeeld en ingericht worden tot een volwaardig luxe appartement. Een impressie van het interieurontwerp kunt u hier bekijken

Indelingsontwerp ecologische woning Almere Oosterwold

Voor deze houten woning kreeg ik de globale totale binnenmaat en dat er een lessenaarsdak op zou komen, waarna ik de complete indeling, incl. de plaats en afmetingen van de ramen en deuren, mocht maken.
Ook maakte ik de interieurontwerpen voor woonkamer, keuken- en badkamers, incl. lichtplan en kleuradvies.

Verbouwingsontwerp zolder Sint Oedenrode

Voor deze woning tekende ik o.a. een verbouwingsplan voor de zolder, waar een slaapkamer met douche en wastafel voor de tienerzoon moest komen. Hier kunt u de enthousiaste reactie van de zoon en zijn ouders lezen.

Verbouwingsontwerp vrijstaande woning Zevenbergen

Voor deze woning tekende ik een verbouwingsplan voor de begane grond: een grote vaste kastenwand in de bijkeuken, waarin o.a. wasmachine, droger en extra koelkast weggewerkt worden, de garage wordt deels royale badkamer en deels ruime inloopkast. Voor de garage wordt een slaapkamer aangebouwd.

Elvera's Woonshop Zevenbergen

Het grote magazijn werd een sfeervolle woonwinkel. De opening was 10 en 11 maart 2012.

Verbouwingsvoorstellen woonhuis Den Hout

Achter deze woning was al rekening gehouden met een eventuele aanbouw. De vraag was, hoe maken we een mooie overgang, liefst met eiland, tussen keuken en serre? Ik tekende vier ontwerpen. Mijn advies was om een aparte tochthal te maken.

Verbouwingsontwerp Roosendaal

Een sfeervolle jaren '30 woning met aan het eind van de gang een kleine dichte keuken. In de gang bevindt zich een kleine toiletruimte. Op de plattegrond is de huidige situatie te zien en de situatie na een eventuele verbouwing.

Aanbouw voor een nieuwe keuken in Woerden

Bij dit verbouwingsontwerp was mijn advies om niet alleen naar achter, maar ook 0.60 m. naar opzij uit te bouwen. Hierdoor ontstond een prettige, bredere ruimte. De uitbouw naar opzij maakt ook de buitenkant van de woning speelser.

Keukenontwerp en inpandige verbouwing Zevenbergen

Door bijkeuken en keuken samen te voegen werd de vrij kleine eetkeuken een riante woonkeuken. Boven het werkblad werd een extra raam geplaatst, waardoor de zon 's morgens voor een gezellige sfeer zorgt. In de nieuwe keuken staat de eettafel bij het raam voor een fraai uitzicht op de tuin.

Verbouwing woning Zevenbergen

De linker plattegrond laat het oorspronkelijk ontwerp zien. Na bouwtekeningadvies werd het huis gebouwd, volgens de middelste bouwtekening. De rechter tekening laat de ingrijpende verbouwing zien, die elf jaar later werd uitgevoerd.