o INDELINGSADVIES | Bouwadvies | Huis & Interieur

Indelingsadvies woning of bedrijfspand

U hebt een woning of bedrijfspand gekocht, die opnieuw ingedeeld moet worden? Een goede indeling is belangrijker dan u denkt, waarbij een professional goede diensten kan bewijzen. Als interieurvormgever houd ik, behalve met uw wensen, bij de indeling ook direct rekening met het gebruik van de diverse ruimten. Een goede indeling van woning of bedrijfspand is beslist waardeverhogend!

Om u een goede indruk te geven hoe de nieuwe indeling wordt, krijgt u het indelingsadvies zowel in 2D (diverse plattegronden) als in 3D gepresenteerd.

Bouwbegeleiding
Natuurlijk staat het u geheel vrij om de verbouwing geheel in eigen beheer uit te (laten) voeren. Maar het is ook mogelijk dat ik de verbouwing voor u begeleid en de contacten tussen aannemer, onderaannemers en u verzorg. Op deze manier wordt u geheel ontzorgd!

Wat kost een indelingsadvies?
Huis & Interieur werkt met vaste prijzen, zodat u vantevoren weet wat een advies kost.

Denk bij het (opnieuw) indelen van een woning of bedrijfspand ook in een vroeg stadium aan het laten maken van een verlichtingsplan. Hierbij wordt meegedacht over de plaatsbepaling van wand- en plafondlichtpunten en wandcontactdozen.