Interieuradvies

Gaat u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis inrichten of restylen? Dan is het verstandig om eerst een interieurontwerp te laten maken. Dit voorkomt dat u te veel of te grote meubels koopt. Maar het is ook mogelijk om met uw bestaande meubels een nieuwe indeling te maken.
Het interieurontwerp kunt u aanvullen met een doordacht, vaak verrassend kleuradvies en/of een goed verlichtingsplan.

Interieurstijlen
Ik adviseer in de interieurstijlen landelijk stoer, landelijk romantisch/chic, new classic, industrieel en sfeervol modern of een mix van deze stijlen.

Mondeling flitsadvies
Voor korte interieurvragen of interieurtips, waar geen tekeningen voor nodig zijn, kan een mondeling interieur-, kleur- of verlichtingsadvies van 1 uur u al op weg helpen. Bij het flitsadvies van 2 uur kunnen er meerdere ruimtes besproken worden. Er kan een eenvoudige 2D/plattegrond met meubelopstelling op schaal gemaakt worden. Het advies bestaat dan uit een intake-gesprek (ca. 3/4 uur) + presentatie-afspraak (ca. 3/4 uur).

Uitgebreid interieuradvies Een uitgebreid interieuradvies bestaat altijd uit diverse plattegronden met maten op schaal en diverse 3D-impressies, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het gaat worden. Deze tekeningen worden ingebonden in een presentatieboek op A3-formaat, evenals de sfeercollage.
Aanvullende adviezen, zoals een kleuradvies of een lichtplan, worden ook in het presentatieboek en in de 3D-impressies opgenomen.

Werkwijze
Mondeling flitsadvies
Het mondeling interieuradvies vindt - bij voorkeur - overdag plaats, zodat ik de lichtinval kan zien. Tijdens dit advies bespreken we uw wensen en schrijf ik de tips, die ik u geef, voor u op.

Uitgebreid interieuradvies
Het intake-gesprek vindt ook liefst overdag plaats in verband met de lichtinval. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, eisen, uw gezinssamenstelling, uw interieurstijl en het persoonlijk gebruik van de ruimte(n). Uw huis moet uiteindelijk voelen als een "warme jas", waar het fijn thuiskomen is!
In het portfolio vindt u diverse interieurprojecten van Huis & Interieur.

Wat kost een interieuradvies?
Ik werk met losse modules (interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan). U stelt zelf het advies samen en betaalt dus niet voor advies, dat u niet nodig heeft. Ik hanteer heldere vaste prijzen, zodat u vantevoren al kunt zien wat het door u gewenste advies gaat kosten.

Yvonne uit Sint Oedenrode schreef:
"Heel erg bedankt voor de tekeningen. Het begint nu echt vorm te krijgen en we zijn er de hele dag mee bezig geweest. Vooral de woonkamer springt er voor ons uit. We zien het helemaal zitten met de bank, de stoeltjes, de tafel, de kast en zelfs jouw schilderijen zijn helemaal naar onze zin. Hier kunnen we echt mee verder. We hebben door jouw tekening definitief de keuze gemaakt om inderdaad voor hout te kiezen in de woonkamer. De indeling van de aanbouw met de tafel en stoelen was helemaal goed. Ook de tekening van het kookeiland met de natte groep is helemaal geweldig. Vooral de keuze van de kleur van het hout is perfect. Over de zolder waren we helemaal verbaasd over de eenvoud van de indeling en de perfecte weergave van onze ideeën. Onze oudste zoon ziet het helemaal zitten."