Interieuradvies projecten


Interieur- en keukenontwerp voormalige winkel Sliedrecht

Naast het ontwerpen van een nieuwe indeling van het pand, zodat de voormalige winkel een riant woonhuis werd, heb ik ook een interieur- en keukenontwerp voor deze woning gemaakt. Omdat het pand behoorlijk diep is, heb ik de keuken in het midden van de ruimte geplaatst, zodat er een aparte eetkamer ontstaat.

Interieurontwerp ecologische woning in Almere Oosterwold

Naast het ontwerpen van de totale woningindeling mocht ik ook het interieur voor de woonkamer, de keuken, de badkamers en de ouderslaapkamer ontwerpen.

Interieuradvies industriële stijl Bremen (Duitsland)

Interieuradvies in "urban industrial"-stijl voor 3 jonge piloten, die een appartement in Bremen gingen delen. Urban industrial is een industriële stijl, aangepast naar de afmetingen van een woning met normale afmetingen.

Totaalinrichting vakantiewoning Oostvoorne

Voor deze idyllische vakantiewoning in landelijk stoere stijl gaf ik niet alleen interieuradvies, maar heb de woning ook geheel ingericht en afgestyled. Hier kunt u de vakantiewoning huren. Het copyright voor de foto's ligt bij fotograaf Pauline Joosten. De foto's mogen dus niet gebruikt worden zonder haar toestemming.

Verbouwing, keuken- en interieurontwerp Sint Oedenrode

Voor dit huis maakte ik ontwerpen voor de aanbouw, de nieuwe keuken, het nieuwe interieur voor de woonkamer én ook een verbouwingsontwerp voor de zolder. Hier kunt u de ontwerptekeningen inzien. Hier kunt u de enthousiaste reactie van de opdrachtgevers lezen.

Winnend interieurontwerp "The Loft" Seats2Meet Utrecht

In samenwerking met Marcella Vermeer maakte ik het winnende interieurontwerp van de ontwerpwedstrijd voor de nieuwe meetingspace "The Loft" bij Seats2Meet in Utrecht!

Interieur- en kleuradvies en verlichtingsplan woonkamer

Voor dit woonhuis, dat ingrijpend verbouwd werd, maakte ik een compleet interieurplan, bestaande uit interieuradvies, kleuradvies en verlichtingsplan.

Kleuradvies voor een speelkamer

Van het kantoor wordt een speelkamer gemaakt, waarvoor ik kleuradvies gaf.

Interieurontwerp, kleuradvies voor een kantoor

Hier ziet u, dat een kantoor er beslist niet grijs en saai uit hoeft te zien!

Statige villa Bergen op Zoom

Deze statige villa in Bergen op Zoom is geheel gestript. Ik tekende een interieurontwerp en verlichtingsplan.

Woonhuis Alblasserdam

Deze opdrachtgevers hadden deze zeer ruime woning net gekocht, maar vonden de keuken erg klein. Ook wilden zij een gashaard en moest er een interieur-en verlichtingsplan gemaakt worden.

Woonhuis Koningsbosch

De eigenaars van deze woning waren zo blij met de restyling en snelle verkoop van hun huis in Putte, dat ze mij ook om interieur- en kleuradvies vroegen voor de woon- en slaapkamer in hun nieuwe huis in Limburg.

Meubelshowroom Bergen op Zoom

Voor INPA Woonwinkel verzorgde ik een combi van verbouwingsadvies en interieuradvies.

Pedicure praktijk St. Philipsland

Een slaapkamer werd verbouwd en ingericht tot pedicurekamer. Frisse uitstraling, goed schoon te houden en toch een warme sfeer.

Restyling hal Zevenbergen

Restyling van een gang: van een oubollige hal naar een sfeervolle entree.