Keukenontwerp

Nieuwe keuken
Overweegt u uw keuken te vervangen - al dan niet in combinatie met een verbouwing - of bent u op zoek naar een keuken voor uw nieuwbouwwoning? Ik adviseer en maak verrassende keukenontwerpen, waarbij uw eisen en wensen het uitgangspunt zijn. Ook denk ik aan zaken, waar u niet bij stilstaat. Omdat ik geen keukens verkoop, krijgt u altijd een objectief ontwerp.
Bij het keukenontwerp wordt niet alleen rekening gehouden met de ruimte waar de keuken moet komen, maar ook met de rest van uw huis en interieur. Daarom kom ik bij u thuis, bekijk de mogelijkheden en bespreken we samen uw wensen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Desgewenst kan het keukenontwerp uitgebreid worden met aanvullende adviezen, zoals kleuradvies voor wandafwerking, vloerafwerking en raambekleding en/of verlichtingsplan.

Onafhankelijk keukenadvies
U bent geheel vrij om met het keukenontwerp bij diverse keukenzaken te gaan kijken en offertes te laten maken. Daarnaast werk ik samen met diverse keukenleveranciers en interieurbouwers, die ik u kan aanbevelen. Desgewenst kan ik u ook begeleiden bij uw bezoeken aan de keukenzaak van uw keuze om te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor kleuren en materialen.

Wat kost een keukenontwerp?
Het keukenontwerp wordt in 2D en 3D gevisualiseerd, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien en hoe deze er vanaf diverse zichtpunten uit ziet, zoals bijvoorbeeld vanuit de woonkamer. Hier vindt u de prijs voor een keukenontwerp.

In het portfolio keukens vindt u diverse keukenontwerpen van Huis & Interieur.

Edwin en Lydia uit Fijnaart schreven al na het intakegesprek:
"Nou, je hebt wel wat los gemaakt met eethoek aan de achterzijde. Ik werd even van de sokkel geduwd, inmiddels leeft het omdenken helemaal, je hebt de eerste score al binnen. Hele gezin is ermee bezig, de kinderen hebben zelfs de Lego erbij gehaald om het in 3D een beetje te doorzien."