Portfolio keukens


Onafhankelijk keukenontwerp Sint Oedenrode

Huis & Interieur tekende behalve het keukenontwerp ook de het ontwerp voor de aanbouw en het nieuwe interieur voor de woonkamer. Hier kunt u het hele project bekijken. Hier vindt u de ontwerptekeningen van o.a. de keuken en hier leest u de reactie van de opdrachtgevers.

Siematic keukenontwerp modelwoning Oostvoorne

Voor deze woning maakte Huis & Interieur het keuken vormgevingsplan voor een Siematic S2 keuken, waarbij de hoge kasten in de scheidingswand zijn geïntegreerd. Type keuken: Magnolia hoogglans greeploos.
Extra advies: verlichtingsplan.

Onafhankelijk keukenontwerp herenhuis Alblasserdam

Voor deze woning tekende Huis & Interieur een onafhankelijk ontwerp voor een ruimere keuken met mooie overgangen naar de woonkamer. Type keuken: wit hoogglans greeploos in combinatie met hout.
Extra advies: verbouwingsontwerp, kleuradvies en verlichtingsplan.

Siematic keukenontwerp Ossendrecht

De oude keuken ligt een halve etage hoger dan de woonkamer. De opdrachtgevers willen graag een grote aanbouw op woonkamerniveau, waarin zowel de nieuwe keuken als een eettafel geplaatst kon worden.
Type keuken: Siematic hoogglans greeploos.
Extra advies: verbouwingsontwerp en kleuradvies.

Onafhankelijk keukenontwerp modelwoning Papendrecht

Op de bouwtekening stond een onhandig muurtje, dat de woonkamer en keuken zou scheiden. Huis & Interieur adviseerde het muurtje weg te halen en ontwierp de keuken. Type keuken: Magnolia hoogglans greeploos. Hierdoor ontstond een veel prettigere, ruimere en beter in te richten ruimte.

Siematic keukenontwerp Woerden

Huis & Interieur adviseerde om niet alleen naar achter, maar ook 0.60 m. naar opzij uit te bouwen, waardoor een prettige, bredere ruimte ontstond. Type keuken: wit zijdeglans in combinatie met donker hout. Extra advies: verbouwingsontwerp.

Onafhankelijk keukenontwerp Ossendrecht

Deze opdrachtgevers wilden een andere indeling voor de nieuwe keuken. Door twee deuren te verplaatsen ontstond de mogelijkheid voor een hele andere indeling. Type keuken: creme zijdeglans kaderdeuren, landelijke stijl. Extra advies: verbouwingstips.

Onafhankelijk keukenontwerp 3D Ibba Almere

Voor het Ibba-project in Almere tekende Huis & Interieur twee keukenopstellingen. Dit is de vrij standaard opstelling van een recht keukenblok met hoge kasten met apparatuur er tegenover. Type keuken: wit met donker blad.

Onafhankelijk keukenontwerp 3D Ibba Almere

Voor dit Ibba-project in Almere tekende Huis & Interieur twee keukenopstellingen. In deze 12 m. diepe woning kwam de L-vormige keuken in het midden van de woning. Hierdoor heb je daglicht bij de eettafel. Type keuken: wit met donker blad.

Tinello keukenontwerp Zevenbergen

Door de bijkeuken bij de keuken te trekken, veranderde de kleine eetkeuken in een riante woonkeuken. Type keuken: creme zijdeglans paneeldeuren, landelijke stijl.
Extra advies: verbouwingsontwerp.