Wij komen bij

Kleuradvies

Kleuren kunnen een interieur maken of breken. Al zijn de meubels nog zo mooi, als de kleuren niet goed op elkaar afgestemd zijn, komt het interieur niet tot zijn recht. Datzelfde geldt als je stopt bij een neutrale rustige basis. Eén of twee goed gekozen en op de juiste manier toegepaste accentkleuren zullen uw interieur verfraaien, voor sfeer zorgen én persoonlijk maken. Ook de lichtval van binnenkomend daglicht heeft meer invloed op kleur dan u denkt.
Een kleuradvies is dus een waardevolle aanvulling op het interieurontwerp of keukenontwerp. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw wensen, smaak en interieurstijl.

Bent u wel tevreden over uw meubelopstelling, maar vindt u het moeilijk om kleuren te kiezen en toe te passen? Ik help u graag om de juiste kleuren te kiezen!

Voor een kleuradvies kom ik overdag bij u thuis, zodat we bij de specifieke lichtinval en al aanwezige kleuren in uw interieur, de juiste kleur(en) kunnen kiezen. Om een goed kleuradvies te kunnen geven, heb ik kleurstalen en verfwaaiers van diverse gerenommeerde merken bij me.

Wat kost een kleuradvies?
Ik hanteer twee prijzen voor kleuradvies. U heeft keus uit een los kleuradvies en een kleuradvies als aanvullend advies op een interieuradvies. Bij het combi-advies krijgt u korting op het kleuradvies.

Arnoud en Kristi uit Bergen op Zoom schreven:
"Van de week hebben de schilders onze muren omgetoverd in olijfgroen en terra en ..... het is prachtig geworden!
De mild olive is erg mooi. Zachte, warme kleur en in de loop van de dag verschijnt er door het daglicht steeds een andere tint. De terrakleur is ook warm en maakt mooi een hoekje met een andere sfeer.
Ingrid, we hadden zonder jou in geen 100 jaar olijfgroen aangedurfd (en waren er ook nooit opgekomen). Jouw hulp was echt, zoals we al zeiden, een kadootje aan onszelf! Nogmaals dank!"


Kleurinspiratie voor je interieur

Vindt u het lastig om een (nieuwe) kleur te kiezen voor uw interieur? Kom je er met verfstaaltjes niet uit? Kijk dan ook eens naar andere dingen, zoals de kleur van een mooie ketting of jurk, servies, kleuren uit de natuur van bloemen, herfstbladeren, veertjes enz.
Klik ook eens op de foto voor nog meer kleurinspiratie.