Meubelverhuur

Wilt u een modelwoning inrichten in een nieuwbouw- of uitpondproject? Ik verhuur complete interieurs om stijlvolle woningen tijdelijk mee in te richten.

Bent u verhuisd naar uw nieuwe woning, maar is de oude woning nog niet verkocht? Een lege woning oogt niet aantrekkelijk én veel mensen kunnen moeilijk inschatten hoe groot de ruimten zijn. Een zithoek en een eethoek geven direct een goede indruk van de grootte van de woonkamer.

Datzelfde geldt voor de slaapkamer(s). Men ziet dan hoeveel ruimte er ongeveer overblijft als hún bed in de kamer zou staan. Of dat er in een kleine slaapkamer wel degelijk een éénpersoonsbed past, ook al zou je dat niet denken als je de lege kamer ziet. Het is dan ook verstandig om een inboedel te huren om uw oude woning mee in te richten.

Bij Huis & Interieur kunt u meubels en accessoires - in diverse stijlen - huren, die door ons geplaatst en gestyled worden. Onder portfolio vind u een impressie van wat ik zoal verhuur. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.