Modelwoningen

Modelwoning voortrekken of woningen uitponden?
Ik heb ruime ervaring met het geven van bouwtekeningadvies bij de nieuwbouw van woningen en in verbouwingsadvies voor de renovatie van uitpondprojecten (denk aan indelingen voor woningen, opstellingen sanitair en keuken, tegelkeuze, enz.). Het is dus een goed plan om mij in een vroeg stadium bij het project te betrekken, zodat we samen kunnen zorgen voor een snelle verkoop van uw project!

Project gereed voor verkoop of verhuur? Modelwoning inrichten!
Ik bied u een totaalconcept omtrent het inrichten van een modelwoning, zowel voor nieuwbouw als uitpondprojecten. U geeft mij de sleutel en ik lever een sfeervol ingerichte woning op waar u niets meer aan hoeft te doen. Ik richt modelwoningen in diverse stijlen in, passend bij de doelgroep en altijd in overleg met de opdrachtgever. Ik zet niet alleen meubels, lampen en accessoires neer, maar probeer kijkers ook te inspireren. Heeft een ruimte bijv. een lastige hoek? Ik geef de lastige hoek een functie, zodat de hoek als leuk i.p.v. lastig wordt ervaren. Ook bij de aanschaf van de keuken, het sanitair en de tegels kan ik adviseren. In het modelwoningen portfolio kunt u eerder ingerichte en verkochte modelwoningen bekijken.

Ik heb een eigen meubelverhuur. Het grote voordeel van een gehuurde inboedel is, dat u na de verkoop van de modelwoning niet met een complete huisraad zit. Is de modelwoning verkocht of verhuurd? Eén telefoontje en u kunt de woning leeg aan de koper of huurder opleveren.

Stoffering
Raambekleding, vloerbedekking en eventuele buitenbeplanting wordt niet verhuurd, koopt u via mij. Uiteraard wordt er qua interieurstijl en sfeer rekening gehouden met de doelgroep, waarvoor de woningen gebouwd worden.

Snelle realisering modelwoning
Als u de beslissing genomen hebt, dat er een modelwoning ingericht moet worden, wilt u deze ook zo snel mogelijk gerealiseerd zien. Ik kan dan ook op hele korte termijn - indien gewenst turnkey - modelwoningen inrichten.