Verkoopstyling

Wat doet u voor u uw woning te koop zet?
Auto's worden gewassen en gepoetst voor de verkoop, maar woningen...? Als verkoopstylist kan ik u behulpzaam zijn bij een optimale presentatie van uw woning, zodat deze sneller verkocht zal zijn.

Wat is het nut van verkoopstyling?
Een goede presentatie is van essentieel belang! Een potentiële koper bepaalt aan de hand van de foto´s van de makelaar of hij een woning wil bezichtigen.
Een vastgoedstylist bekijkt uw woning objectief en legt de nadruk op de pluspunten van uw woning met als doel een snelle verkoop. Tijdens een rondgang door de woning en buitenruimte krijgt u budgetvriendelijke tips voor uw woning, vastgelegd in een rapport. Verkoopstyling werkt beter dan tienduizenden euro´s zakken met de vraagprijs. Verlaging van de vraagprijs wekt de indruk, dat er iets mis is met de woning!

Hands-on verkoopstyling
Vindt u het lastig om uw woning af te stylen voor de fotoreportage of voor het open huis? Ik kom u graag helpen met de finishing touch!

Digitale verkoopstyling
Is een (vaak oudere) woning gedateerd of ingericht in een te specifieke stijl, dan is er meer nodig dan een kwast verf om de woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Ik kan een 2D & 3D impressie maken, waarop de potentiële koper kan zien wat de (indelings-)mogelijkheden zijn om van de gedateerde woning een prachtig woonhuis-van-nu te maken. Bekijk hier een paar voorbeelden van digitale verkoopstyling.

Een 2D en 3D impressie (bijv. woonkamer) heeft u al vanaf € 250,00.

Lege te koop staande woning?
Ook dan kan ik u tips geven om de oude woning aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Tevens verhuur ik meubels voor het tijdelijk inrichten van uw woning. Een lege woning verkoopt niet, omdat men niet kan inschatten hoe groot de ruimten zijn.

Gastvrouw
Wilt u meedoen met een open huizenroute, maar kunt of wilt u niet zelf de kijkers rondleiden? Als verkoopstylist kan ik ook uw gastvrouw zijn en de kijkers rondleiden.