Verkoopstyling projecten


Digitale verkoopstyling (3D visualisatie) Bunde

Deze villa voldoet niet meer aan de eisen van nu en is erg klassiek ingericht. In de woning zijn een aantal 3D impressies neergezet om kijkers de mogelijkheden van de woning te laten zien. Ook is er een filmpje met alle 3D tekeningen gemaakt.

Digitale verkoopstyling (3D visualisatie) Nieuw Vennep

Deze woning stond al 5 jaar te koop. De landelijke keuken matchte niet echt met de moderne strakke woning. De verkopers waren inmiddels verhuisd. Door tijdens bezichtigingen een paar 3D-impressies op foamboard neer te zetten, attendeer je de kijker op hoe de ruimte(s) ook anders ingericht kunnen worden.

Digitale verkoopstyling (3D visualisatie) Zevenbergen

Soms is een woning tiptop onderhouden en is schuiven met meubels geen optie. Door tijdens bezichtigingen 3D-impressies (op foamboard) neer te zetten op de betreffende plaatsen, krijgt de kijker direct ideeën hoe het ook anders ingericht kan worden.

Digitale verkoopstyling 2D en 3D visualisatie Zevenbergen

Zoals de woonkamer en keuken in deze 2D en 3D impressie gevisualiseerd wordt, zal de indeling een grotere groep woningzoekenden aanspreken. Het is slechts één van de vele mogelijkheden van deze woning.

3D-visualisatie "Our House" ibbA Almere - ontwerp 1

Huis & Interieur ontwierp twee voorbeeld indelingen. Bij dit ontwerp is de keuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Huis & Interieur zal de kopers adviseren en begeleiden bij het maken van een goede indeling voor hun woning. Meer info over ibbA..

3D-visualisatie "Our House" ibbA Almere - ontwerp 2

Huis & Interieur ontwierp twee voorbeeld indelingen. Bij dit ontwerp is de keuken in het midden van de 12 m. diepe woning gesitueerd, zodat er een woonkeuken ontstaat. De kopers mogen zelf de indeling van hun woning bepalen. Huis & Interieur zal hen hierin adviseren en begeleiden. Voor meer info over ibbA.

Woonhuis Putte

Restyling van een woning voor de verkoop in Putte. Ondanks dat er in deze straat in het grensdorpje veel huizen te koop stonden, was deze woning toch binnen 3 maanden verkocht.

Verbouwingsontwerp t.b.v. verkoop Roosendaal

Een sfeervolle jaren '30 woning met aan het eind van de gang een kleine dichte keuken. In de gang bevindt zich een kleine toiletruimte. Op de plattegrond is de huidige situatie te zien en de situatie na een eventuele verbouwing.