Verlichtingsplan

Denk bij de bouw of verbouwing ook tijdig aan het laten maken van een lichtplan. Tijdens de nieuwbouw of verbouwing kan dan meteen rekening gehouden worden met de aanleg van de lichtpunten en wandcontactdozen. Zeker als er wandlampen moeten komen, is het natuurlijk ideaal als je de leidingen voor deze lichtpunten tijdens de (ver)bouw meteen kunt laten infrezen, zodat er later geen snoeren over de muren lopen.

Om het interieuradvies of keukenadvies te completeren, kan een verlichtingsplan aan de voorgaande adviezen worden toegevoegd. Hierbij krijgt u advies over welke soort verlichting - algemene/basis-, accent- of sfeerverlichting - u waar moet plaatsen om een goed verlichte en dus prettige ruimte te krijgen. Een goed verlichte ruimte lijkt groter en voelt aangenamer!

In combinatie met een interieuradvies wordt ook een verlichtingsplan in 3D gevisualiseerd, zodat u een indruk krijgt van wat de verlichting met uw interieur doet. Als voorbeeld staat hieronder een kort filmpje.

Is uw interieur naar uw zin, maar komt u er met de verlichting niet uit? Ook dan kunnen we u van dienst zijn!

Wat kost een verlichtingsplan?
Voor het maken van een lichtplan hanteer ik twee prijzen, nl. voor een los lichtplan en een lichtplan in combinatie met interieuradvies. Bij het combi-advies krijgt u korting op het verlichtingsplan.